LAXUN Kft. bemutatkozás:

LAXUN Kft. bemutatkozás:A Laxun Kft. elődje a SZUN BT. 2002-ben alakult és már akkor kizárólag gép kereskedelemmel foglalkozott. A vállalkozás 2008-ra kinőtte az addigi forma nyújtotta lehetőségeket, így mellette - átvéve a feladatait - létrehoztuk a Laxun Kft-t.

A Laxun Kft 2008-ban alakult cég, ám így újnak már akkor sem volt mondható. Mielőtt vállalkozásunk elnyerte jelenlegi formáját – mint a régi CÉH-rendszerben – mi is bejártuk a szakma jó pár „műhelyét”. Igyekeztünk ellesni mindenhol, amit jól csináltak mások és eszünkbe vésni azt, amit nem szeretnénk követni.

Tevékenységi körünk egyszerűen Lemezmegmunkáló gépkereskedelem, ám ennél többről van szó.Mi nem csak gépet, hanem szaktanácsot, finanszírozást és szolgáltatásokat is nyújtunk. Ettől még nem lennénk többek a szakma egyszerű napszámosainál, demi minden feladatra az optimális megoldást keressük. Már nem vagyunk fiatal cég, de továbbra is hiszünk abban, hogy aki hozzánk fordul, az megérdemli, hogy a legjobb kiszolgálásban legyen része.

Cégünk 2012-ben kezdett komolyabban foglalkozni a Lemezmegmunkáló gépekkel, ezzel új perspektívák nyíltak meg előttünk. Ma már ügyfeleink között tudhatunk olyan nagy neveket is, mint a SIEMENS Zrt., az ASSIX Zrt és az ASG Vízgép Kft.

Szintén 2012-ben fordultunk az oktatógépek területe felé a kiterjesztett valósággal működő SOLDAMATIC hegesztő szimulátorunkkal, melyek a spanyol SEABERY cég gyártmányai. Az új termék bevezetését Magyarországon sikeresnek tartjuk, így 2013-ban a legtöbb Hegesztő szimulátort mi állítottuk az oktatás szolgálatába. Ezzel az ország számos iskolájában működnek gépeink, hiszen szívügyünknek tekintjük a magas színvonalú szakmai képzést, hisz az ott megszerzett szellemi tőke, szakmaszeretet, amivel útnak indulnak a fiatalok, felvirágoztathatják és jobbá tehetik ezt a szakmát.


Gyártó partnereink:

  • HILALSAN török gépgyártó (élhajlítók, lemezollók, profildarabolók)
  • AKYAPAK török gépgyártó (hengerítés, profil hajlítás, acélgerenda megmunkálás, csőhajlítás, stb.)
  • NUKON török gépgyártó (Fiber lézervágó gépek)
  • G-Weike kínai gépgyártó (Fiber lézervágó gépek, 3D lézervágók)
  • ECKERT lengyel gépgyártó (Plazmavágó gépek, vízvágó gépek, plazma és vízvágó kombó kép)
  • EUROMAC olasz gépgyártó (Stancoló gépek, szervó élhajlítók és robotizált élhajlító cellák, vertikális hidraulikus hajlító gépek, sarokkicsípő gépek)
  • RWT cseh gépgyártó (Sorjátlanító és csiszoló gépek)
  • MACC olasz gépgyártó (Szalagfűrészek)
  • SEABERY spanyol gyártó (SOLDAMATIC hegesztő szimulátorok)


Természetesen gépeinket szerviztechnikusok szervizelik, tartják folyamatosan üzemben!

Az általunk forgalmazott gépeket a szerviztechnikus csapatunk üzemeli be és tartja folyamatosan üzemben. Célunk az, hogy minden ügyfelünk csak a folyamatos termelésre koncentrálhasson, a gépek ne essenek ki a termelésből. Ennek érdekében javasoljuk a rendszeres karbantartást előre tervezett gép leálláskor.

Egyéb szolgáltatásaink:

Komplett technológia tervezés. Pályázati tanácsadás, pályázatírás, Finanszírozási tanácsadás.

Gépeink az ipari termeléshez, az ott elvárt pontossághoz és megbízhatóság-hoz optimalizált gépek. Legyen Ön akár a szakma kiváló mestere, oktatási intézmény, vagy 100 főt foglalkoztató üzem. Gyártási feladataira személyre szabott megoldást kínálunk!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Foltán István

Ügyvezető, tulajdonos

Kapcsolat