RWT BSM 180

Sorjátlanító-, revétlenítőgép

RWT BSM 180 - Sorjátlanító-, revétlenítőgép


RWT BSM 180 - Sorjátlanító-, revétlenítőgép

A Cseh RWT spol. sro.-t 1921-ben alapította a jelenlegi tulajdonos ükapja Josef Rojek. A csiszológép gyártásban felhalmozott sokéves tapasztalat eredményeképpen az RWT mára a világon elismert és jegyzett céggé vált. Az RWT által gyártott gépeknek két nagy csoportja van: faipari és fémipari csiszológépek.

Miért érdemes az RWT gépei mellett dönteni?

A minőségi gyártás és a rozsdamentes szálcsiszolt felületű termékek nagyarányú előtérbe kerülésével manapság egyre hangsúlyosabbá vált az első osztályú csiszolás fontossága, a végső felület előkészítésének, vagy a festés előtti előkészítésnek gyors és költséghatékony megoldása. Az RWT erre kínál megoldást minőségi, márkás német alkatrészekből gyártott csiszológép palettájával, közel 100 éves tapasztalatával, megnyugtatóan jó ár-érték arányával.

A BSM széria sorjátlanító-, revétlenítőgép a megmunkálásban szükséges 3 különböző egység kombinálásával éri el a megfelelő sorjátlanítást, revétlenítést. A sorjátlanító-, revétlenítőgép konfigurációját nagyban meghatározza a vágás technológiája, a jellemző lemezvastagság, az alapanyag és a termékek mérete is. Széles variációs lehetőséggel, az egységek fajtájának és számának variálásával állíthatjuk össze a saját csiszolási feladatainknak leginkább megfelelő sorjátlanító-, revétlenítőgép konfigurációját. Az automata vastagság beállítás, kis alkatrészekhez vákuumasztal, apró alkatrészekhez mágnesasztal, grafikus, programozható touchscreen vezérlés, szegmenspapucs és egyéb opciók tárháza garantálja, hogy a lehető legjobb kompromisszummentes csiszológépet állítsuk össze, amit a cseh ipar megbízhatóságával és a minőségi európai alkatrészekre alapozott gyártásával el lehet érni.

A sorjátlanító-, revétlenítőgép nagy lemezvastagságnál normál acél plazmavágott alkatrészeknél ajánlott konfiguráció első helyén két külön motorral meghajtott hengeres egységet szoktunk ajánlani, kemény és puhább felülettel. Ez a két egység a felületre kirakódott legerőteljesebbrevét, sorját is eltávolítja. A további egységek mennyiségét és milyenségét az elérni kívánt végeredmény határozza meg.

Amennyiben a sorjátlanító-, revétlenítőgépet élek lekerekítésére is szeretnék használni, más egységeket igényel, mintha az éleket csak megtisztítani akarnák, oxidot eltávolítani pl. lézervágás után. A jó minőségű lézervágás után a vágott felület oxidmentesítése, tisztítása megfelelően ezzel a géppel valósítható meg. Bár csiszolási igényeink hasonlóak, sorjátlanító-, revétlenítőgép konfigurációinkat mindig az adott igények figyelembevételével állítjuk össze. Próbacsiszolást végzünk az ajánlott sorjátlanító-, revétlenítőgép konfiguráción, az ajánlott csiszolószerszámok és egységek felhasználásával. A próbacsiszolás során a felhasználó számára megfelelő felületet és élképzést érjük el. A tökéletes minőséget és elégedettséget keressük a sorjátlanító-, revétlenítőgépek konfigurálása során.

Tudja-e, hogy a csiszolóanyag-gyártás fejlődése olyan új anyagokat és csiszolószemcse geometriákat alkot, amivel lényegesen hosszabb élettartamú csiszolóanyagok gyárthatóak, mint pár évvel ezelőtt? A kötőanyagok rugalmasságának és szakítószilárdságának fejlesztése szintén javított a csiszolószerszámok minőségén, a sorjátlanítás, revétlenítés gazdaságosabban megoldható, mint korábban.

Kérje ajánlatunkat vagy tanácsunkat csiszolási,revétlenítési problémáinak, feladatainak megoldásában. Felkészült kollégáink tapasztalataiból Ön is profitálhat, már a technológiai tervezés során. Mivel plazma- és lézervágó gépek forgalmazásával is foglalkozunk, a vágás során kialakult reve, sorja, oxid kialakulásával, esetleges csökkentésénekForduljon szakértőinkhez bizalommal:

+36-30-206-7994Elérhetőségeink

Kapcsolat