RWT Steel Line 240

sorjátlanító, csiszológép

RWT Steel Line 240 - sorjátlanító, csiszológép


RWT Steel Line 240 - sorjátlanító, csiszológép

A Cseh RWT spol. sro.-t 1921-ben alapította a jelenlegi tulajdonos ükapja Josef Rojek. A csiszológép gyártásban felhalmozott sokéves tapasztalat eredményeképpen az RWT mára a világon elismert és jegyzett céggé vált. Az RWT által gyártott gépeknek két nagy csoportja van: faipari és fémipari csiszológépek.

Miért érdemes az RWT gépei mellett dönteni?

A minőségi gyártás és a rozsdamentes szálcsiszolt felületű termékek nagyarányú előtérbe kerülésével manapság egyre hangsúlyosabbá vált az első osztályú csiszolás fontossága, a végső felület előkészítésének, vagy a festés előtti előkészítésnek gyors és költséghatékony megoldása. Az RWT erre kínál megoldást minőségi, márkás német alkatrészekből gyártott csiszológép palettájával, közel 100 éves tapasztalatával, megnyugtatóan jó ár-érték arányával.

Az új gép egyértelműen a felhasználókat érő folyamatosan változó igényekre ad megfelelő választ (polírozás szálcsiszolás).

A gép moduláris felépítése, a nagy hengerátmérők és csiszolószalag hosszak, az eddiginél is hatékonyabb csiszolás szolgálatában.

RWT Steel Line 240 sorjátlanító, csiszológép lényege, hogy az első hengeres agregátra minden csiszológépben szükség van, ám az utána következő egységek típusát leginkább a feladatra jellemző csiszolási feladat határozza meg. Kefehengeres vagy tárcsás csiszolóegység, esetleg mindkettő? A többi gépnél ez bizony eldöntendő kérdés a vásárlás pillanatában. A Steel Line 240-nél a második pozícióban egy speciális tokozás van, amelybe egy sínen cseréljük az agregátot kevesebb, mint 1 perc alatt. Megoldás ez a gyors átszerszámozásra is, mivel szalagot cserélni gyors az első egységen, ám a tárcsákat, vagy kefehengert már tetemesebb idő alatt lehet kicserélni. Ha valamennyi gyakran használt csiszolószerszámunk egy-egy csereegységre fel van szerelve, csak cserélgetni kell az egységeket. Akár utólag is megvásárolhatjuk a csiszolóegységeket, ahogy valóban igény keletkezik rá. Korunk változó csiszolási igényeivel együtt változik csiszológépünk műszaki tartalma is,

1100 mm és 1300 mm szélességű változatban is elérhető.

Hengerátmérő: 240 mm

Szalaghossz: 2200 mm (opcionálisan 2600 mm)

Minimum munkadarabhossz 150/350 mm

Motorteljesítmény 11+5,5 kW

Előtolás 2-10 m/min fokozatmentes

második agregát szintén inverterrel szabályozható fordulatszámmal, a csiszolási igény szerint.

Elektromos automata magasságállítás a munkadarab vastagságához

Automata csillag-delta kapcsolás

Az új fejlesztések következtében a RWT Steel Line 240 sorjátlanító, csiszológép felépítése több ponton is változott: ez a modell csak emelt szalaghosszal (2200 mm) érhető el, a hosszabb szalagnak van ideje lehűlni, mire újra fogást vesz, alacsonyabb hőmérséklet, hosszabb élettartamot, nagyobb felület, és jobb él tartósságot eredményez.

A 240 mm hengerátmérő nagyobb felületen érintkezik az anyaggal hosszabb forgácsolási utat tesz meg, fajlagosan egy fordulattal, hatékonyabban dolgozik (nagyobbat harap). A tompább belépőszög miatt kisebb erőhatás éri a csiszolószemcséket fogásvételkor, és a nagyobb revéket is fokozott hatékonysággal egalizálja nullára egy fogásvétellel.

Az új modell robosztusabb gépvázzal készül, vastagabb anyagból,de ez szükséges is, hisz nagyobb terhelésre van a gép méretezve.

RWT Steel Line 240 sorjátlanító, csiszológép teljes elektromos, és vezérlő hálózata Schneider alkatrészekkel szerelt. A hosszútávú üzembiztonság záloga a tökéletes elektromos és vezérlő alkatrészeken múlik. Az azonos tervezési és gyártási koncepcióból kikerült alkatrészekből finoman összehangolt elektromos lánc állítható össze, elkerülve a szűkebb keresztmetszeteket, melegedési pontokat, hibalehetőségeket.

A 7 colos grafikus ipari PLC könnyű kezelhetőséget, rendszerdiagnosztikát, és előre programozott csiszolási beállítások használatát is lehetővé teszi.Forduljon szakértőinkhez bizalommal:

+36-30-206-7994Elérhetőségeink

Kapcsolat