Hilalsan Hidraulikus Élhajlítógép

Élhajlítógép

Hilalsan - Hidraulikus Élhajlítógép


Hilalsan - Hidraulikus Élhajlítógép

A Törökországi KONYA gépgyártása méltán híres, jó minőségű lemez megmunkáló gépei az Európában eladott lemezollók és élhajlítók gerincét képezik napjainkban. A HILALSAN egy családi vállalkozás, 1984-ben alapították és először hidraulikus prések gyártásával foglalkozott és az egész világba szállított gépeket. Ezekkel az eladásokkal a HILALSAN egy elismert márka lett világszerte. Mivel megvolt a cégben gépépítési tapasztalat, nem okozott gondot a márkabővítés.

A piaci igényeknek megfelelve kezdték el a lemezipari gépek gyártását. Jelenlegi kapacitásuk havi szinten kb. 30 gépet gyártanak le a Konya-i gyárban. Ehhez egy 5000 m2 modern gyártóbázis áll rendelkezésre. A gépek építésénél nagyon fontos a magas műszaki színvonal és a megbízhatóság növelése. Ennek garanciái a neves Európai gyárak által beszállított gépalkatrészek.

A Hilalsan hidraulikus élhajlító gépei a legkorszerűbb technológiával és a legnagyobb pontossággal készülnek. A szerkezeti feszültségeket a széles hegesztési varratokkal, a nyírópontokat nagy rádiuszok alkalmazásával kerüljük el.

A felső gerenda függőleges felfüggesztése, a dugattyú filcek, a hengercsapágyak és a váz, úgy lettek tervezve, hogy kiegyenlítsék a függőleges terhelést.

A hidraulikus dugattyúelemek felülete 2 mikronos finomságú, a hengerbelsők hónolással kezeltek. A hengerek anyaga SAE 1040 kovácsolt szénacél.

A dugattyúszárak csavarokkal és csuklókkal rögzülnek, ezért precíz vezetőcsapágyak biztosítják a terhelés kiegyenlítést.

A dugattyúk: Omegat típusú filccel vannak ellátva, széles bronz-, és kúpgörgős csapágyakkal.

A dugattyúk finomköszörülés után keménykróm bevonatot kapnak. Ez csökkenti a súrlódási ellenállást a filcek közötti mozgás során.

A felső gerenda állítható csuszkái Kestamidból készültek, melyek igen alkalmasak a súrlódási ellenállás csökkentésére és nem igényelnek öntöttvasat. A gerenda előre/hátra, jobbra/balra állítását teszik lehetővé azon túl, hogy vezetőcsapágyként működnek.

Cégünk úgy tervezte a hidraulikus rendszert, hogy az olajmelegedés minimális legyen. Ehhez adódnak a lehető legrövidebb csővezetékek, minimalizált csatlakozások. Ezek garantálják a megbízható hosszútávú működést.

Amikor cégünkHilalsan hidraulikus rendszert fejleszt, mindig hozzáférhető szelepeket választ, magas minőségű, megbízhatóságú, és műszaki tartalmú alkatrészeket alkalmaz.

A Hilalsan képes igen alacsony nyomási értékek elérésére is azáltal, hogy érzékeny nyomás-, és terhelésfigyelő rendszert épít a hidraulikába. Ennek következtében elkerülhetők a szükségtelen ismétlések, és elkerülhető a 2-3%-os nyomástúllépés. Így abszolút pontos munkanyomás érhető el.

A hidraulikus rendszer túlterhelés elleni védelmét egy túlnyomás határoló biztosítja folyamatosan. Ezt a túlnyomás elleni védelmet a CNC program vezérli.

A Hilalsan hidraulikus rendszere minden nyomásértéken érzékenyen vezérelhető, legyen az a maximális nyomás, vagy azok a nyomásértékek, ahol pozícionálás, ismétlés, vagy szinkronizálás történik.

A csővezetékek anyaga St 35.4 minőségi acél, a DIN 2391/CY szabványnak megfelelően.

Minden elektro-hidraulikus szelep 24 V-os egyenárammal vezérelt. A biztonság kedvéért minden szelep jelzőlámpával és indukcióvédelemmel rendelkezik.

A vezérlő elektronika PLC alapú. A PLC rendszer kiváltja a mechanikus reléket, ezáltal gyorsabb és megbízhatóbb. Használatával csökken, az olyan kritikus elemek reakcióideje, mint motorok, szelepek, szervo-szelepek.

A PLC lehetővé teszi a hidraulikus és elektromos folyamatok működés közbeni monitorozását is. Az input/output állapotok könnyen követhetők. A rendellenességek hibaüzenet formájában jelennek meg a képernyőn.

Minden szelep, végálláskapcsoló, relé 24 V DC-vel vezérelt. Ez a legbiztosabb módja a működésnek.

Minden CNC vezérelt mozgásfolyamat zárthurkú, DC-szervo-hajtással történik, ami optimális teljesítményleadást biztosít. A sebesség, és a programozott értékek kijelezhetők.

A hátsó ütközőrendszer a nagy igénybevételnek megfelelően került kialakítva: Hiwin gyártmányú kettős megvezetés, és tartós csapágyazás.

A gép külső felülete kétrétegű 60 mikronos festés, mely kellő védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben.

Standard tengelyek: Y1, Y2, X.Forduljon szakértőinkhez bizalommal:

+36-30-206-7994Elérhetőségeink

Kapcsolat