G-WEIKE GA

GA szériás fiber lézer gép

G-WEIKE GA szériás - fiber lézer gép


G-WEIKE GA szériás - fiber lézer gép

Biztonság és környezettudatosság

Körbe burkolt teljesen zárt kivitelű gépek, melyeknek a munkatér ablakai teljesen megfelelnek az Európai Uniós előírásoknak (CE minősítés). A vágáskor keletkező füstök már a munkatérben szűrhetők, ezáltal a készülék használata során kevesebb szennyező és mérgező anyag kerül a légtérbe

Palettacserélő rendszer

• Szinte teljesen hangtalan paletta csere

• Palettacsere vezérlés az egységen

• 15 másodperces paletta csereidő

3. generációs alumínium híd

A gépek hídja a repülőiparban használt standardok szerint kerül legyártásra 4.300 tonna sajtolással. Ez után egy öregedés kezelésen esik át, melynek köszönhetően szilárdsága eléri a 6061 T6 – ot. Az anyag előnye így, hogy kiváló szilárdsággal és merevséggel rendelkezik, alacsony tömeg és anyagsűrűség mellett, valamint a korrózióval szemben is teljesen védve van.

Szegmentált hegesztett gépágy:

A gépágy belső felépítése teljesen megegyezik a repülőgépek felépítésénél használt méhsejt szerkezettel, mely több fémgerenda összehegesztésével éri el kiváló merevségét. A fémgerendákon belül további merevítő csövek kerültek elhelyezésre, melyekkel az ágyak szakítószilárdsága is megnőtt. Ezzel hatékonyan elkerülhető a vezető sínek, valamint az ágy deformációja.

Automata fókuszos Precitecfiber lézer fej

• Fókuszálás manuális beállítások nélkül. A készülék szoftvere automatikusan beállítja a fejben található lencsét, melyekkel a különböző vastagságú lemezeken a furatokat és vágásokat végrehajtja. A fókuszobjektív beállítási sebessége így 10x gyorsabb, mintha manuálisan történne.

• Nagyobb beállítási tartomány. A vágófej beállítási tartománya – 10 mm ~ + 10 mm között 0,01 mm pontossággal megadható a 0 ~ 20 mm közötti vastagságú lemezekhez.

• Hosszabb élettartam. A kollimátoron, valamint a fókusz lencsén is egyaránt található vízhűtéses hűtőbordázat, mellyel a vágófej hőmérséklete csökkenthető. Így az automata fókusszal együtt az élettartam jelentősen megnövekszik.

Precíz német és japán minőség:

A GWEIKE gépek felszereltségei között megtalálhatók a tajvani YYC fogaskerekei, hajtóművei. Hajtásrendszeréről a híres és legmegbízhatóbb japán YASKAWA (X, Y és Z tengelyeken) gondoskodik. Pneumatikus egységeit SMC, csapágyait NSK, elektromos egységeit SCHNEIDER, golyósorsóit TBI gyártmányok alkotják. Köszönhetően ezen precíziós kiegészítőknek, a gépek1,2G – től 2,5G gyorsulásra képes 0,02 mm pozicionálási pontossággal.

Hűtési rendszerek:

A készülék folyadék hűtéséről a TF Chiller gyártó dupla hűtő egysége gondoskodik, melynek segítségével a lézer fejbe meleg víz keringtetés, míg a lézerforrásban a hideg víz keringtetés történik.

A gép vezérlőszekrényén egy légkondicionáló gondoskodik az állandó hőmérsékletről. (Opció)

Ipari felhasználás

A GA széria lézervágó gépei akár 8.000 W lézer teljesítményt képes leadni (modell függő), tehát vastag lemez vágására is kiváló választás. Mezőgazdasági, textilipari, élelmiszer ipari, építőipari gépek, valamint egyéb nagy gépek és berendezések gyártására is kiválóan alkalmas.

Kiválóan alkalmazható rozsdamentes acélhoz, szénacélhoz, alumíniumötvözetekhez, titánötvözetekhez, horgonyzott acélhoz, alumíniummal borított cinklemezhez, rézhez és egyéb fémekhez is.

Vezérlés:

A gépek vezérléséről a Windows alapú Cypcut szoftver gondoskodik, mely beépített WIFI – vel rendelkezik és az iparban használt összes file formátumot tudja kezelni úgy, mint AI, BMP, DST, DWG, DXF, DXP, LAS, PLT, NC, GBX stb.

Elérhető asztalméretek:

• 3.000 x 1.500 mm

• 4.000 x 2.000 mm

• Egyedi méretekről kérjük érdeklődjenek értékesítő kollégáinknálForduljon szakértőinkhez bizalommal:

+36-30-206-7994Elérhetőségeink

Kapcsolat