EUROMAC STX

hidraulikus stancoló gép

EUROMAC STX - hidraulikus stancoló gép


EUROMAC STX - hidraulikus stancoló gép

Az Euromac egy - a világ minden táján ismert és elismert - lemezmegmunkáló gépeket gyártó családi vállalkozás.

Az 1986-ban alapított gépgyártó hagyományos és CNC-vezérlésű szerszámgépeket tervez, fejleszt, gyárt és értékesít. Tervezőmérnökei hatalmas tapasztalata kombinálva az ügyfelei gyártói tapasztalataival teszi az Euromac-ot innovatív és dinamikus vállalattá.

Az Euromac legmodernebb technológiái és az egyedi koncepciói biztosítják a fejlett és versenyképes termékeket.

Lemezmegmunkáló központ.

Lyukasztás, formázás, hajlítás, menetvágás, jelölés.

Az Euromac továbbfejlesztette a stancológép koncepcióját egy eredeti lemez-megmunkáló központtal. Verhetetlen sokoldalúság és a megmunkálási folyamatok hatalmas választéka a lézergépekhez képest.

SOKKAL TÖBB, MINT CSAK EGY STANCOLÓ GÉP!

Új monoblokköntött váz a Meehanite®szürke öntvényből.

Növeli a termelékenységet és a megbízhatóságot. Nagyobb erőt és stabilitást biztosít a szinkronizált szervomotorokkal az Y tengelyen (STX), ezzel létrejön: + 30% lyukasztási kapacitás, + 30% sebesség és + 50% gyorsulás.

Pontosság és stabilitás. Legjobb garancia

Nagy Szilárdságú gépváz 700N/mm2 es acélbol Végeselem módszerrel megfelelően túlméretezeve a megnövelt megmunkálásisebességeket maximális pontosság megtartása mellett garantálja. A fej közvetlenül a monoblokkba van beépítve. A stabilabb keretnek köszönhetően a megmunkálási és ráállási sebesség megnövelhető még nagy, nehéz táblalemezek esetében is, amelyeket a harmadik megfogó és a munkaasztalra felszerelt golyók is segítenek.

Más szavakkal, az Euromacstancológépek kielégítik a nagy teljesítmény igényeket, miközben csökkentik a működési költségeket.

Rendkívüli stancolási rugalmasság

Válassza ki az ideális konfigurációt: egyetlen szerszám (A, B, C vagy D Ø 88,90 mm-ig) vagy Multitool. Kit érdekel az „állomások” száma? A legfontosabb az a képesség, hogy gyorsan és egyszerűen be tudja állítani a gépet a szükséges munkákhoz a szükséges szerszámokkal. Az Euromac mindezt megadja, és az „szerszámok” számára összpontosítunk (legfeljebb 66, ezek közül 30 indexálható).

Sokkal több, mint egy lyukasztógép: egy teljes lemezgyártó központ

Gyakran nem használjuk ki teljes mértékben azokat a lehetőségeket, amelyeket a technológia kínál. Az Euromacstancológépek valóban komplett lemezlemezmegmunkáló központok. Minden állomás felszerszámozható lyukasztáshoz, formázáshoz, hajlításhoz, jelöléshez és menetvágáshoz. Ahol a lézerek lehetőségei megszünnek ... Az Euromac elvégzi a munkát!

FLEX hibrid rendszer

Melyik a jobb, elektromos vagy hidraulikus? Miért ne kapná meg a legjobbat e kettőötvözésével? Egyedülálló hibrid rendszerünk, amelyet FLEX-nek hívunk,

szabadalmaztatva ötvözi a hidraulika erejét az elektronikus vezérlés pontosságával és sebességével. És ezt még ötvözi az energiamegtakarítással: mindössze 8,5 kW névleges teljesítmény mellett átlagosan csupán 4,5 kW / óra fogyasztás érhető el stancolással. A FLEX rendszerrel az egyes ütések löketének beállításán kívül az alábbiakat is vezérli:

- Az ütések arányát 10 és 2000 ütés / perc között

- A kosár mozgásának gyorsítása / lassítása

- Tartózkodási idő

A Flex rendszernek köszönhetően minden Euromac tulajdonos teljes mértékben kontrolálhatjaabszolút, állandó pontossággal a megmunkálási műveleteket, és képes bármilyen alkalmazás gyors, megbízható és költséghatékony kezelésére.

Az oszlopmozgással szinkronizált tengely-interpoláció kiváló eredményeket biztosít a lemez X-Y tengelyeken történő mozgatásában, karcok és deformációk nélkül.

Innovatív Autoindex rendszer

Az EuromacAutoIndex állomásokon a közvetlen meghajtott szerszám-forgatásakor kevesebb mechanikus érintkezés jön létre, ezzel garantálja a szükséges erőt, a nagyobb megbízhatóságot és a kevesebb karbantartást. Ez javítja a termelékenységet, miközben csökkenti a költségeket (szabadalmaztatott technológia).

Multiindex:A forgató-indexáló egységben lévőkombinált szerszámok bármelyikét kiválasztja az egység a kombinációból, illetve a kiválasztott szerszámot a megfelelő szögbe elforgatja, teljesen automatikusan a programnak megfelelően. Használható FMTE 4-6-10-es multiszerszámokkal, vagy akár normál szerszámokkal.

FLEX 6 hibrid 15 szerszámhely

- 12 indexálható szerszám

- 3 fix szerszámhely

FLEX 12 hibrid 27 szerszámhely

- 24 indexálható szerszám

- 3 fix szerszámhely

Sebesség, stabilitás és pontosság

Az Y tengelyt két szinkronizált motor hajtja a nagyobb sebesség és gyorsulás érdekében, kiemelkedő megmunkálási pontossággal kombinálva.

+ 30% lyukasztási kapacitás

+ 30% sebesség

+ 50% gyorsulás

Az STX kielégíti a nagy teljesítményű gépekkel szemben támasztott igényeket, így képes optimalizálni az üzemeltetési költségeket. A stabilabb „Y” tengelynek köszönhetően a megmunkálási és mozgatási sebesség megnövelhető még nagy, nehéz lemezméretnél is.

Műszaki paraméterek:

stx FLEX 1250/30-2500 stx FLEX 1250/22-2500

Maximális stancoló kapacitás (kN) 300 220

Y tengely mozgástartománya multiszerszámfejjel / Monofejjel (mm)

Y = 1250 (mm) 1300 / 1250

Y = 1500 (mm) 1550 / 1500

X tengely mozgástartománya (mm) 2500 2500

Automatikus áthelyezés X tengelyen (mm) max 10000 max 10000

Numerikusan vezérli a löketmélységet (mm) 0,1 től 31-ig 0,1 től 31-ig

Hidraulikus szervomotor vezérelt rendszer alapfelszereltség alapfelszereltség

Pozicionálási pontosság (mm) +/‒ 0,05 +/‒ 0,05

Ismétlési pontosság (mm) +/‒ 0,1 +/‒ 0,1

Kétirányú autoindex állomások 3 3

Lemez megfogók max nyitása (mm) 11 11

Automatikus lemez megfogó karok száma 2 2

Maximum ütések száma /perc

Stancolás 460 460

Vágás 1080 1080

Jelölés 2000 2000

Lemez vastagság tól - ig (mm) 0,6 - 6,5 0,6 - 6,5

USB portok száma 6 6

Induló energia felvétel (kW) 8,5 8,5

Átlagos fogyasztás (kW) 4,5 4,5

A gép súlya (X= 2500) ( kg.) 9500 9800

Befoglaló méretei (X=2500) (mm) 4850 x 3630 4850 x 3880Forduljon szakértőinkhez bizalommal:

+36-30-206-7994Elérhetőségeink

Kapcsolat